ا

ب

  • بارویی، جواد امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا [دوره 1، شماره 1، 1384]

پ

  • پورآذرنگ، هاشم اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • پیروزی فرد، میرخلیل تعیین مناسب ترین رقم گوجه فرنگی برای تهیه برگه و اثر دی اکسید گوگرد بر کیفیت آن [دوره 1، شماره 2، 1384]

ح

  • حامدی، منوچهر بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌ [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • حدادخداپرست، محمدحسین اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • حصاری، جواد تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی [دوره 1، شماره 2، 1384]

خ

  • خسروشاهی، اصغر تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی [دوره 1، شماره 2، 1384]

د

  • دعایی، امین اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]

ر

  • رضایی تیره شبانکاره، کرامت الله مقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • رضوی، سید محمد علی مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]

  • رضوی، سید محمد علی بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • رضوی، سید محمد علی تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • رضوی، سید هادی مقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر [دوره 1، شماره 2، 1384]

س

  • سرابی جماب، محبوبه اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]

ش

  • شهیدی، فخری شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]

ع

  • عدالتیان دوم، محمد رضا بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌ [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • عرب پوریانی، نصیبه اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • علائی روزبهانی، زهرا تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) [دوره 1، شماره 2، 1384]

ق

  • قائمی، ناصر تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • قدس روحانی، محسن بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) [دوره 1، شماره 1، 1384]

ک

  • کسری کرمانشاهی، روحا بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1384]

گ

  • گوهری اردبیلی، اشرف اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • گوهری اردبیلی، اشرف بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 2، 1384]

م

  • مارک، ایوان مقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • مرتضوی، سید علی بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مرتضوی، سید علی بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌ [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مرتضوی، سید علی اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مرتضوی، سید علی امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مرتضوی، سید علی بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • مسکوکی، عبدالمجید اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌ [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]

ن

  • ناصحی، بهزاد بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • نحوی، ایرج بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • نصر، آمنه بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • نصیری محلاتی، مهدی امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا [دوره 1، شماره 1، 1384]

  • نیازمند، اعظم اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]

  • نیازمند، راضیه اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]

ی

  • یاورمنش، مسعود امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا [دوره 1، شماره 1، 1384]